latest from jas!

assalamualaikum semua :0 hope semua sihat2 walafiat. hee. bersarang sudahh blog makcik ni, lama xjenguk. 

okayyy, today's post akan ada sangat banyak benda, dan maybe sangat panjang, hee. and that includes

1. result sem 3.
2. result permohonan fast track

okayyy, perkara pertama, result jas. alhamdulillah masih dapat kekalkan DL, walaupun pointer drop dengan sangat teruk, :p as for subjek CSC and record, jas ingat akan dapat C sebab performance dalam quiz n test teruk kott semua, but alhamdulillah :) 


next thing is, satu perkara yang sgt jas xjangka. FAST TRACK. i repeat, FAST TRACK. haha. 
hmm. actually jas xpernah plan pun untuk pergi fast track, dalam kepala dah set untuk habiskan diploma dulu, only then jas akan pergi ke degree. but then, i don't know how and why, i suddenly changed my mind and decided to go for it. jas harap keputusan yg jas ambil ni betul, insyaAllah. there are reasons for everything, dan jas ade sebab sendiri kenapa jas pilih pergi fast track. i hope all my friends understand :) 


hmm. lepas ni kene amek muet n balik terengganu untuk ambil barang2 jas.
so long uitm kuala terengganu, mcm tak percaya xkann belajar situ lagi :'(
masa mula2 buka page tu, rasa sedih coz teringat muka kawan2 kat uitm especially budak2 sengal, i'll really3 miss you all :')



aku takkan lupakan korang semua :) *ummi,syaz,wada,me,ain* iloveyouall a lot! :) thanks selalu ada masa susahh and senang aku :)

also not to forget, para-para sakura jas :)


*tira,ann,me* thankyou selalu concern pasal jas n iloveyouall alot jugakkk :) jas akan rndu korg semua :)


that's all for this post. jas akan mula kerja semula sabtu kat kedai buku. hee. wish me all the best :)

Rahsia dihati takde sape yang tahu

9 comments:

syyraakhairunnysa said...

ciss dia buat degree dulu dari kak syra . haha . tape . good luck dear . :)

Nazatul Zulaika Suhaimi said...

Alhamdulillah. Tahniah ye Jas! :)

Arez Razin said...

tak dapat jumpa dah jas nanti .
good luck jas! ;)

loneeyJNH said...

kak syyra : hee, alaa, tp pengetahuan akak lg banyak dr jas, ngehe.
kak naz : trimas! rndu kak naz!!hee.
abg arez : alaaa, jumpa jugak nnti, insyaAllah :) thanks :)

Ateynmohd said...

babai jas . thniahh . :)

http://ateynmohd.blogspot.com/2011/11/khas-untukmu-jasmiza-nurul-hazmira-bt.html

Syiela O-lala said...

Tahniah jas adn all the best :)

Nurathirah Ahamad said...

congrates jas, jgn lupe kiteorg kt sini ea :)

loneeyJNH said...

kak syiela : thanks :)
tirah : ofcoz, xlupaaa ;)

~SYAZ~ said...

aku sedih !

blog ini adalah hak milik mutlak JNHH