lovely friends here in uitm! ^^

Salam :)
hehe.. pantang ade gap, online sokmo! ishhh3. haha~

mm.. post kali ni, jas nak share kan dengan semua, sahabat2 handaii jas kat sini, kat uitm ni. ape2 hal, diorg2 ni laa yang selalu ade ngan jas.. tolong jas. honestly, jas syg semuaaaaaa! :D
hehe..

memperkenalkannnnnn....

PARA-PARA SAKURA!

hee, post istimewa di eskalator. :p
dari kiri : jas, tyra, zue, ann :)

haa, kalau nak tauu, masa jas mula2 masuk uitm ni.. ni laa kwn2 jas, alhamdulillah laa, kekal smpai sekarang, walaupun kite da jarang2 jumpa. ape2 punn, korg tetap bestie jas :)

ANN > hee, kak long kitorg ni! jgn main2.. ngeh3.. :p garang bkan main lagi.. haishhh.. hee, thanx bnyak3! ye, bnyak tolong I, terlalu bnyak laaa you da tolong I, and I  hargai semua tuu.. ^^ syg you!

TYRA > haa, si comeyyy ni pun sama. haha~ thanx sebab selalu support I. hee, lama xdengar cerita2 pasal ehemmm2 you.. haha~ syg tyra! 

ZUE > haaa, yg ni, happening bebenorr! haha~ bising xyahh ckp, peluk org nombor 1.. haha~ tapi, kdg2 heihh..boleh jadi garanggg.. takott makk. haha~ tamo garang2, tak comeyy nanti zue.. haha~ syg zue comeyy!

hope friendship kite kekal smpai bila2 :)

haaa.. next.. memperkenalkannnnnn~

KAMI BUDAK SENGAL!

memg sengal habiss! time posing bkan men ayuu, kalau takk.. mampos xlayannnn. haha~
dari kiri : wada, ain, ummi, syaz, jas. ^^

hehe. ni pulakkk masa hujung2 sem 1, kitorg start rapat. semuanyaaa gila. haha~ ade attitude masing2 laaa.

WADA > nyemprengggg! haha~ bnyak da laaa bhsa Jawa kitorg blaja dari ko wada.. :p haa, wada ni yg paling concern laa antara kitorg semua. kalo bab2 duit, serohh ke  dia jee. hehe. syg ko wada :)

AIN > hehe. kauuu! memg sengalll. da la birthday sama ngan aku. haha. ni budak ni sorg, kalau bg bab2 bercakap, memg laaa meletopp. pujaan ramai pulakk tuu kan, suara sedap! :D hee, kau laa paling fahamm aku..kott. haha~ syg kauuu!

UMMI > haaa.. ni.. rumet aku sorg ni, hehe.. xbolehh usikk lebih2.. nanti ter'menyentuhh.' haha~ pastu die suke buat muka 'miang', haha, pahamm2 jelaa amenda ye? pastu suke buat prngai mcm psiko, haha~ ape2 punn, hee, syg kauuu!

SYAZ > nokkkkkkk! haa, kalau yg ni, bab2 memekakk, die laa. haha~ vokal paling mantoppp. :p bising2 kau pun nokk, kau tetap kwn yg baikk. hehe. syg kauuu!

kitorg memg selalu hangout  sama2 laa, sebab semua sekelas, senang ceritaaa. haha~

ANGELZZZZ! ^^

hee, angelzzzz! 
jas ngan yong :)
*sebenarnya ain pun masuk sini jugee. haha~ tapi xde gmbr kitorg bertiga, :p

haaa.. ngan yong ni, jas start rapat sejak kitorg sama2 jaga ain kat hospital duluu. hehe. yong laaa org paling sempoi n selamba jas penahh kenal. hehe.. simple je. :D kite bnyak share rahsia n yong memg sorg kwn yg baikk! syg yong! :D

haha. jas syg semua equally. xde bahagi2.. ade jugak penahh kene copp, jas hidup dlm dunia sendiri jee, ngan kwn2 jas jee. hey hey hey. jas kwn dgn semua okayy, but ofcozz laa selalu nmpak jas ngan diorg2 ni, coz diorg semua ni, kwn jas and means a lot to me.. :D

Rahsia dihati takde sape yang tahu

6 comments:

Ateynmohd said...

wahhh ! ade entry special lah :) byknye group ? ala2 pn.sri gitu :) tape, jnji u happy. bile u happy, i suke :)

syg u jugak . ur my beshtie 4eva & eva :)

syedsazlynda said...

sweet memories..:')

loneeyJNH said...

ann : haha, iyee dear :)
syed : haha, kau pun kwn aku jugakkk! :D

Mirul Azimi said...

hahaha, dh mkin lawa blog kau.:P
blek nnt lepak ar, aku rindu k.l.:P

loneeyJNH said...

mirul : haha, iye2, kalau aku balik laaa en.. haha~

~SYAZ~ said...

ehhhe~ bangge mak noxxx..
glemores kat blog kau.. :)

blog ini adalah hak milik mutlak JNHH