malu~

ngek, sbab fikir ko abg long aku, aku ckp sori bnyak2 kali. kat status, kat msg. xpenahh aku pujuk kwn laki sebelum ni tau x? isyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy~  malu3~ ko marah sebab apa sbnrnye ngek? ckp lahhh~ ini takkk, diam je. elok sgt la tu. memg pun, ko lari dari mslah. betul ckp org tu. suka laa kan marah2 diam2 mcm ni? bagus. teruskann. aku SUKA. nk ckp aku gila? ye, memg pun. haihhhhh~ nak ckp, aku selalu mcm ni. memg pun. sbab dah memg aku mcm ni, nak buat mcm mana. kalo time tnya prob aku, aku ckp tade ape2, bkan main lagi, 'gini r sibling' ko. kalo aku tnya prob kau? tukar topik sokmo.kannn? memg. memg aku kuat tacing. aku ckp je org, aku pun sama abg long. kalo ade prob btau jelaa. ini tidak. simpan3. simpan la smpai masuk hosp tjnung rmbutan nanti! huh~ susah ckp ngan dia ni tau~ daaaa laaaa tuuuuu~ waaaa~ boleh sakit jiwa aku mcm niiii~ lpas sorg,, sorg..  memg lah aku leh ckp, lantak die lah, nk tacing pesal, tapi aku pikir jugakk lagi.. dah2 la tu abg long, buruk bebenor muka marah+merajuk tu. udah2 le..
Rahsia dihati takde sape yang tahu

2 comments:

Abg_Long said...

hahahaha....like3...

loneeyJNH said...

cetttt. kenapa kau baru perasaaaan ni???????
-___-

blog ini adalah hak milik mutlak JNHH