12January2011

Assalamualaikum. :)
Apa khabar semua? Harap2, sihat je. Alhamdulillah. Jas sihat je.

Ya, sudah agak lama Jas xupdate blog ni! hee~ busy laa konon2nya. :P
Hmm, setakat ni, study kat sini, ok2 je. lecturer2 pun, alhamdulillah, semuanya baik2 belaka.. so far. HEHE.

Okayyy. Tadi pergi ke pendaftaran KELAB MINDA ISLAM dgn KELAS AKADEMI AL-QURAN.
hmm, dah lama rasanyaa tek pergi majlis2 ilmu mcm tuu, lain rasanyaa. heee.

Apa2 pun, yang Jas nak sharekan dalam entri kali ni, bukan pasal semua tuu. Tapi pasal apa yang dah terjadi hari ni. Haihhhhh. Benda yang pernah jadi dulu, berulang sekali lagi. Semuanya pasal friendship. Okayyy. Sebelum apa2, Jas nak sgt2 ckp kat sini, Jas dan jugak kawan2, TAK PERNAH LANGSUNG berniat nak singgung perasaan sesiapa. Mungkin.. mungkin, kitorg atau mungkin Jas sendiri yang terlalu sangat happy smpai tak teringat dan tak terfikir org2 sekeliling..

Kwn2 dalam OM1142A terutamanya, Jas tauu, ada yang terasa dengan kitorang kan? Jas mintak maaf sangat3. Tak pernah langsung terlintas nak buat sesiapa terasa. Kalau kitorang ada buat salah, kitorg betul2 mintak maaf, xpernah terlintas nak menyinggung sesiapa pun. Jas nak kawan dengan semua, tapi mungkin, dalam xsedar, Jas da singgung perasaan kwn2. :'(

Dalam kelas tu, Ain, Wadah, Ummi dengan Syaz, Jas da anggap macam adik-beradik, diorang banyak sangat2 tolong Jas. Tapi tuu tak bermakna Jas nak kawan dengan diorang je. :( Jas nak kawan dengan semua. Tapi, mungkin sebab kitorg ni dah memg selalu sama2, so, pemikiran pun macam lebih kurang. Budak2 sengal la katakan.. Mungkin kadang2, kitorg bergurau, kitorg asyik sama2 je buat korang tersinggung? Jas mintak maaf sangat3.. :'(

Y***, M**. Semasa amik gambar tadi, jujur sgt, xterlintas apa2 pun dalam hati ni, nak singgung korang. :'(
Jas betul2 tak sedar semua tuu. Tiba2, kawan2 ckp, muka korang lain sgt time tu. :'(
Jas mintak maaf.. :'( Jas sayang semua kawan2, xpernah nak berbelah bagi.. Jas sedih sgt3 bila jadi mcm ni.. Benda2 mcm ni, buat Jas rasa down sgt2..

Ape2 pun, Jas doakan hubungan kita baik2. Jas tanak masam2 muka.. :'( Jas da anggap korang semua kwn Jas yg sgt2 baik.. sedihhh bila jadi mcm ni.. Semoga Allah pelihara hubungan kita semua.. :') Aminnn.
Rahsia dihati takde sape yang tahu

3 comments:

Ateynmohd said...

alah..i bukan sibling u jugak ke ? wuwuwuw~ :(

Syiela O-lala said...

sorry is the best medicine dear. hopefully ur friendship akan okay mcm biasa :)

~SYAZ~ said...

noxx ko kene tag ngan aq..hehehe

http://syaznursyazani.blogspot.com/2011/01/contest-jelingan-manja.html

blog ini adalah hak milik mutlak JNHH