riadah+joging!

Assalamulaikum! huh~
Sudah agak lama ye tidak mengupdate ini blog. hehe. agak busy :p
Pagi tadi ni, dan2 bersiap, da siap belit2 laa selendang kat kepala ni, satgi, tau2, KELAS BATAL! hangennnn saje.. haha. Tapi ape2 pun, sebab kelas batal, maka sempat jugak la Jas nak mengupdate blog ini. kan2?

Haaa, nak share pasal JOGGING & RIADAH! :p
Kalau korang semua nak tauu, dalam 2 3 hari lepas jugakk la, Jas dengan yg lain2 iaitu, Ummi, Yong, Syaz, Wadah, Mea telah diajak oleh Ain untuk berjogging petang tu. Heshh, kalau nak diikutkan, malas ye sebenarnya nak pergi :p haha, tapi pegi laa jugak.. Semangatt ni! Joging pusing kolej dulu, then pusing kampus pulak. Yeah! Memenatkan! haha.. Tapi, rasa cergas laa sikit n hilang sikit stress dalam kepala ni haa. :p

Haa, jangan taktauu, JOGGING ni banyak kelebihan die~
1. dah tentu2, tubuh badan akan rasa segar, fresh gitu. haha~
2. kita akan rasa aktif+cergas ( tp, kalau sekali 2 je buat, memg takk laaa kan :p )
3. baik untuk penurunan berat badan. hee~
4. baik untuk jantung! haaa, amik nafas biar ikut cara yg betul..
5. xkene bayar pun nak joging ni. HAHA~

selepas dah habis pusing kampus, kitorg pekena keropok lekor. haha :P
lepas tuu, sempat jugak laa, main game 'TRUTH or DARE'. 
haaaa. itulah saje nampak gayanya yg nak di share. haha.

wada ngan syaz-khusyuk tuu dgr pengakuan 'TRUTH'. haha~

ummi ngan mea-tengok cawan pusing kene kat siapa..

ain-pusing cawan!
yong-gelak2. haha~

*ohh, btw kawan2, yg gambar2 kite lompat tuu kan, mcm tak sesuai jee upload. haha, sorry ye?
^^

Rahsia dihati takde sape yang tahu

2 comments:

Mirul Azimi said...

eleh, hahaha
biase la an perempuan
wooo, ape yg korng truth2 kan?haha

loneeyJNH said...

haha :p
ade laaa truth nyeee, xpayahhh nak tau sgt! haha~
it's a girl thing ^^

blog ini adalah hak milik mutlak JNHH