Contest Jelingan Manja! ^^

Assalamualaikum semua! :)
Okayy, bukak je blog, tengok2 Syaz ade tag Jas dalam satu contest ni. Wahhhhh! Xpernah2 eden join contest ni, haha~ Nak tauu contest ape? Jeng...

~CONTEST JELINGAN MANJA~

Hehe. Gmbar2 yang jas ada semua malu2 saje.. Tapi, xpe, masukkan jela. Cuba nasib, ngeh2 :p
Haa, nak tau ape syarat2 nya? Ini diaaaa..


Nie syarat-syaratnya:


1. Buat entri pasal contest nie. Semestinya kan?seperti biase. tajuk macam kat atas.

2. Follow blog nie.Kalo tak, nak update macam mane kan?Kalo rajin follow blog nie sekali PrettyLensStore
*sebab PrettyLensStore nie main sponsor*
3. Copy banner kat bawah tue sekali dengan backlink.
4. Gambar contest anda. ikut tajuk tema ok? Tak kan la tajuk jelingan manja korang letak gambo tgh mkn  kan? Ikut tema k sayam-sayam.eheee
5.Gambar sendiri,i mean owner blog yg bertanding.Tak mo gambo orang lain. Tak kisah seorang or beramai-ramai.
6.Sila tag kawan2 anda tak kisah la berape orang pun. Atleast seorang.
7.Komen entri nie sekali dengan link korang.
8.Tak khususkan untuk girls aje.Boys pun boleh join.Jangan malu jangan segan.ehee


contest jelingan manja! ^^

Hee. inilahh dia gambar jelingan manja Jas, konon2.. :p


hehe. so, manja takkk? yang bershawl merah tuu, Jas laa, sebelah tu, kawan. muahaha. sama2 jelingan manja gitu. :p

haaa. da posing manja2. jom kita tengok hadiah2 nyee pulak! GRAND gituu. ^^

Hadiah -hadiah untuk pemenang:

Hadiah pertama : 
1 pair Geo lens with cute lens case or 2 shawl+inner 




Hadiah kedua:
1 pair Geo lens or shawl+inner


Hadia ketiga:
shawl + inner


Saguhati:
2 x Shawl

haaa! best kan? hehe. so, sekarang, mau tag kawan pulakk. :)
kawan2, join tau, jgn tak join. ^^

4. mirul

hehe. do join ok!


Rahsia dihati takde sape yang tahu

3 comments:

~SYAZ~ said...

pergh~!!!
manje la seyh jelingan kau noxx..
=)
gud luck k..

loneeyJNH said...

haha. tp xboleh kalahh kan kau nokkk. :p
kau pun same, gudluck :)

Bulan said...

thanks join dear ;)
terjah!

blog ini adalah hak milik mutlak JNHH