1st January 2011

Olla semua! haha. Yeah, sgt2 lega coz finally, bilik sudahh siap dikemas. Now, barulah ade masa nak update blog. haha. Lambat sikitt. Okayyy. Semalam, which is  hari pertama dalam tahun baru, 2011 ni, Jas takk berada di rumah, di Kuala Lumpur. For the first time ever, bertahun baru kat tempat orang.. It's a tiring day sebenarnya, sebab masa ni laaa kitorg  pergi beli semua barang2 keperluan. Sampai kolej pagi tuu, Jas dengan Syaz sgt2 lapar, so, kitorg pergi cekau mee goreng kat cafe  dulu.. haha :p

 
itu dia syaz, lapoo. makan2. haha.

Pagi tu hujann turun renyai2. Masa yang paling sesuai untuk tidur! haha. So, Jas dgn rumet2 tumpangan pun tido la pagi tu, ade jugak yg online, blogging segala bagai. Planning  nak pergi shopping dengan Syaz, Wadah & Syed. Syed pulak ckp, Fitri pun ade sekali. Nak keluar pergi shopping, 'driver' kitorg, Syed,  tak sampai lagi. haha. So, tidurr sajee. :p

Nak dijadikan cerita, dalam pukul 6 macam tuu barulah kitorg dapat bergerak pergi membeli belah kat Mydin kesayangan kitorang tuu. Tapi, bukan nya naik kereta sewa, naik perbet laaaa jugak! Kenapa? Sebab kerete sewa penuh. Takde ksosng langsung. Haha. Abg Senyum menjadi pilihan! haha. Sempit laa jugak mcm sardin dlm kereta tu. And as always, aku je selalu kene sakat. THANK YOU SO MUCH ye, guys terutamanya. Tau la rindu kat aku. HAHA. 

Sampai kat Mydin, kami pergi mencekau dulu Nasi Kandar kat kedai mamak tuu! huh.. Lapar2.. Haha. haaaa.. Tgk gmbar2 yg sempat di snap ni..

 syaz dengan ayam madu a.k.a poligami die. sedapp katanyaa.. haha.


 syed dengan ayam goreng die. balunnn.. haha.

ape2 jelahh budak2 ni bebelkan. haha.

okayyy. lepas da kenyang mencekau, kitorg pun masuk la Mydin.. dua troli ye, jgn main2. haha. Lelaki 1, perempuan 1.. Macam2 lahhh diangkutnyaaa, terutamanya eden laa. haha. Macam2, padan mukaa, packing las minute lagi.. :p 

 sempat pose ye. hehe. senyummm semuanyaaa. ^^

 lagi sekali... senyummm. haha.

 nyam2. Toblerone.. ^^ Market gambar je, xbeli pun. HAHA.

 syaz : syed, betull ke nk beli Ferrero Rocher nii??
syed : jap2, mahall niii.. 
HAHA.
 tolak fitri. jgn banyakk cakap! haha.
 yang sorang ni, pantang nampak kamera! haha..

 yeah, mana satu nak beli ni syaz? pilih2.. haha~

 gambar ni eden xsedar diambil oleh syaz.. hehe. 

apa2 pun, semalam memang best lahhh!
shopping dengan korang2 ni, Syaz, Wadah, Syed ngan Fitri, memg laaaa, havoc gila2. haha. kalau dah semua nyaaa sengal, memang bingit laaaaaaa.. Anyway, we've had a great day yesterday. Thankyou kat korang semua.. ^^

End of 1/1/2011. 
Smpai kolej dalam pukul 10 malam. Kepenatan semuanyaaa.

Rahsia dihati takde sape yang tahu

2 comments:

~SYAZ~ said...

noxx!!!!
mmg best kot jln2 mase ni..
hahaha..
banyak gile ketawa,,
plus ketawakan kau sekali.. :P
sebab kau bnyak kene nyakat ngan kitorang..
keh3..

Syiela O-lala said...

amboi, shopping sakan ek

blog ini adalah hak milik mutlak JNHH