sakit :(

salam.. :)
hope semua sihat2 sahaje, sebabnye tukang tulis blog ni xberapa nak sihat.. hee..

boleh pulakk kan terjaga pukul 3 pagi ni.. hehe, gatal pulak tangan nak bukak lappy, sebabnye.. menahan sakit perut.. ADOI!

time2 mcm ni laaa nak sakitt, bygkan laa, sume jenis penyakit dtg time2 ni~ cobaan betul~
bak kata syaz, bala2~ haha.. :p


haa, ni lah puncanya terjaga pukul 3 pagi ni haa.. sakit perutt..  heihhh.. kronik2.. :/
xboleh nak tido mcm ni.. 


haaa, lepas tuu.. penyakit ni memg da lama xdtg menyerang, sekali dtg, kaw2 punye die serang.. sakit kepala ni.. heishhh.. kalau da sakit kepala, memg jgn harap laa nak ade dalam keadaan sedar, ckp pun merepek jee.. jgn smpai migrain sudahh.. xsggup.. :/

yg rase loya ni jarang2 sgt rasa, tapi masa dah hujung2 time debat tuu, pening dengan loya sekali dtg menyerang.. abg bob pulak, haha, disuruhnya kitorg sume debaters ni all out semalam.. memg xboleh laaa eden sorang ni haa.. xde mood nak all out da semalam~ dengan bekunye dalam kelas tuuu, sejuk bkn main..

hee, kata org time2 sakit baru la nak ingat kat Allah S.w.t.. haha, ade betulnye jugak kan, time susah, time sakit, baru ingat nak sebut nama Allah.. kalau x.. haa, hepi x ingat dunia, mintak jangan la Jas jadi mcm tu.. 

hmm, time2 down mcm ni laaa asek menyebut nama Allah, mama dengan.. hee :) biarlah rahsia. haha :p

ok lahh, smpai sini je dulu.. haa, kan betul2, sakit2 ni bnyak merepek jee, bukan main panjang entri kali ni kan.. haha.. 

~ salam ~

Rahsia dihati takde sape yang tahu

2 comments:

zarjasnh said...

mkn ubatt..bnyakkn rest..
kurangkan ckit aktiviti persatuan tuu..ksihatan kne laa jaga, nak final exam da kan.....

syedsazlynda said...

Tu la kau...berdaulat lagi dgn aku...

blog ini adalah hak milik mutlak JNHH