i love you :)

assalamualaikum :)

 hee, lama xupdate blog.. ni update pun saje2 sebab rasa nak update, haha~

final exam berapa minggu je lagi, haihhh.. last paper 30April~ hee, tatau la balik kL ke tidak.. kalo boleh balik pun ok jugakkk.. haha :p

hee, nothing important really cuma ade benda sikitt nak ckp kat 'seseorang' tuu, haha~

ingat masa malam kedua die call org? die ckp pasal masa mula2 kite kenal? haha~
it really touches my heart, it make cried, and..for me, you're being so sweet :)
p/s: hee, ade org tu nanges jugak :p


and now, pasal 'i love you'.. haha~
lawak pun lawak..tp, xdelahh lawak sgt.. nak buat mcm mana kann, dapat org hati kayu mcm Jas ni, xde makna nak ber'I love you' memanjang.. haha~
org xpernah guna ayat tu kat siape2 pun sebelum ni, so, memg susah laaa nak guna ayat tu bnyak2 kali.. :p

dear,
i don't know how to say i love you,
i don't know how to show i love you,
all that i know is.. I LOVE YOU :)

-end-
Rahsia dihati takde sape yang tahu

1 comments:

zarjasnh said...

iloveyoutoo cik gebuu....
heee~~~

blog ini adalah hak milik mutlak JNHH