5 April 2011 :)

Assalamualaikum! hope semua sihat jee..

Saje curi2 masa update blog ni, padahal kelas pukul 8 kejap lagi ni, hehe :p
Berjaga dari pukul 2 pagi tadi smpai la sekarang ni haa, lebih kurang pukul 6.30pagi..


hehe, bersepahhh meja.. busy la katakan... *konon.. :p

Hampir nak siap dah laa slide business proposal group Jas ni haa, haihhh~ penat makkkkk :p
sikitt je lagi, sambung nanti laa.. hari ni ade ujian pengucapan awam tu haaa.. haih, berserah jela, xsempat nak mengulangkaji daa.. haha~

lagi satu hal ni, haishh.. ade la call org tuu, nak kejut die, dari pukul 6 tadi, xberjawab.. haha~
penatt ye? hee, rest ye pakcik?kesiannn die, banyak keje.. lepas da siap sume keje, rest banyak3, biar sembuh rase nak demam tu haaa.. <3 u spongebob yg sengal, gedik, sengett, mengong. haha :p

itu jelah untuk entri kali ni,hee, chow cincauuu dulu~~~

^_^

- end -
Rahsia dihati takde sape yang tahu

2 comments:

zarjasnh said...

hee~~ sorry..pakcik x sedar fon bunyi..:p
da nak final nie, jge kesihatan k...
jgn tidow lewaat2..:p haha~
<3 u too patrick gebuu~~

zarjasnh said...

rinduu baby..:p

blog ini adalah hak milik mutlak JNHH