my bestie :)

Hee, entri lagi :p
hari n gila post entri.. :p haa, ingat tak dulu Jas ade post pasal kwn2 jas yang rapat kat UiTM ni.. hee~
tu sume girls.. ni haa link die.. girls bestie :)

untuk entri kali ni, Jas nak kenalkan pulak kwn2 yang jugak Jas da anggap bestie tapi dari kalangan lelaki pulak.. haha~ diorg ni bnyak laa tauu pasal Jas n rajin jugak hangout dengan diorg..


haa, yang ini namanyaaa... Mirul Azimi !
okayy, kitorg ni sekelas since form 1, tapi start kenal dengan die betul2 masa form 3..kottt :p haha~ xingat dahh zaman2 sekolah dulu.. entah macam mana boleh stay kwn smpai sekarang pun xingat laa..haha~ for sure sekarang ni, memg Jas anggap die bestie laa.. thankyou friend!


n this is Shakree Elmi. haha~ yang ni yang paling xbolehnyee belahh.. rasanyaa time skolah dulu, xdelah kenal sangat pun mamat ni, mcm poyo sgt jee kannn, haha.. sekali sekala jela kalau nampak pun, tapi, bile da after SPM hari tu, ade sekali hangout ramai2, shak pun ade, time tu start kenal n agak laa kot close kann.. haha~ seriously, i didn't know you're that funny and sengal kadang2.. haha~at the same time, u're a good advisor too, haha, thanx a lot shak :)


yang ni pulak Qayyum.. sengal ni haa, haha~ my unofficial brother, birthday dia sehari sebelum birthday Jas.. 7 Sept. 1992.. By the way, dah lama sebenarnya tak dengar cerita die ni sorang..haha~ macam chipsmore, kejap ade kejap xde, kalau die online fb mcm takk je. haha~ :p start rapat masa form 3 rasanya, sama2 pengawas, hee, selalu drive kalau keluar ramai2.. :p thanks friend!


haa, yang ni Muiz.. considered as bestie jugak laa kot.. haha~ tapi sekarang ni pun x bnyak sgt daa sembang2 ngan die, pun start kenal masa form 3 jugakk.. si panjang ni memang xde keje lain laa, menyakat je keje die, xsah kalau sehari xmenyakat bebudak kat sekolah tuu, haha~


last but not least, ni lahh abg long a.k.a Syed~ ni memang paling sengal laa, haha~ yang ni Jas kenal kat UiTM terchentaa ni haa.. haha~ masa mula2 masuk xdelah kenal sangat Syed ni, biasa2 je, mcm poyo je mamat ni, haha.. dah hujung sem 1 tu, barulah kenal n start rapat ngan group2 dak sengal(ain, wada, syaz, ummi) haha~
syed pun bnyak tauu pasal Jas n memang dah anggap die mcm abg laa kat sini, haha.. senang kan, dah satu kos, classmate pulak..

Hmm, ni lah antara kwn2 lelaki yang Jas percaya, xdelahhh sangat padahal, haha :P . memang dah consider bestfriend laa, tatau la diorg pulak mcm mana kann.. haha :p thankyou atas friendship korang, korg memang kwn yang baik laa :)
Rahsia dihati takde sape yang tahu

7 comments:

syedsazlynda said...

uhukzz!!!!
adoiii...
tersedak aku....
sape la yg tgh sebut nme aku nie...
ish3....
terkojot eden...

loneeyJNH said...

bongok~~
xpayah nak tersedak sgt~
haha~

Mirul Azimi said...

haha, asl amik gmbr aku yg tu?haha

loneeyJNH said...

haha, da tu nak amek yg mana? :p

~SYAZ~ said...

FIIweeeetttt~
hahahaha XD

loneeyJNH said...

syaz : xyahh nak fewitt sgt~ haha..

Ateynmohd said...

wewitttttt . :P
epy fwenship :)

blog ini adalah hak milik mutlak JNHH